Spela Poker

Tue, 08 Jul 2008 02:02

Spela Poker

Lära sig om poker och att börja spela.

Med så många poker siter på nätet kan det vara svårt för en spelare att veta vilka siter som är värda att besökaa. Men inte nu längre där ixgames poker recensioner kommer att vara till stor hjälp på vägen. För det första, denna sektionen tillhandahåller alla dom bästa poker rummen på nätet. Poker rummen är betygsatta och baserade ur en mängd viktiga synpunkter. Du kan välja ett poker rum som är baserat på vad just du är ute efter. Du kan välja en site som har många kändisar, många spelare generellt eller dom som har dom bästa bonusarna. Du kan t.o.m välja en site som har kvalificering till någon av dom stora turneringarna. Några poker rum ur vårt sortiment erbjuder sina vinnare en chans att kvalificera sig till några av dom största och mest prestiga poker turneringarna som world series of poker, european poker tour, french open och australian poker champ. Vilken duktig poker spelare som helst kan få resa till platser och spela poker. På grund av just detta är det så många spelare som är intresserade av poker och att utvecklas som spelare. Denna biten av ixgames kommer att svara på alla era frågor om online poker. Ni kan även hitta information om online poker turneringar, tips, strategier och många andra saker.

Letar du också efter dom bästa online poker rummen. Du kan sluta leta, vi vet vilka! Vi har inte bara dom bästa rummen men även exklusiva poker erbjudanden som du hittar bara på ixgames.

Poker Rum

Titan Poker

 

 

1) Titan Poker en av dom ledande online poker rummen inom Playtech och iPoker nätverket. Denna siten har mest europeiska spelare, och stoppat alla spelare från USA sedan den nya amerikanska lagen trädde fram. Trots detta erbjuder Titan Poker många spelare och innehar en stor bit av marknaden medans dom kommer med otroliga erbjudanden varje vecka, och därav den otroliga populariteten kring detta poker rum.

Erbjuds i flera olika språk, Titan Poker's mjukvara finns tillgängligt för Franska, Tyska, Italienska, Holländska,  Ryska, Spanska och Engelska spelare. Med spelar bas från iPoker och mjukvara baserad på playtechs system, användare kan spela på åtta bord samtidigt. Titan Poker erbjuder ett användarvänligt gränssnitt med klara, logiska färger och tillgängliga finesser som spel historia, buddy lista, spelar noteringar, live support, ljud valmöjligheter, ring spel och turnerings sortering. Uppdateringar på mjukvaran gör att det är ändå mera användarvänligt, med spel fungerande både snabbare och utan problem. Ett extra fönster kommer upp med erbjudanden som speciella bonusar varje gång man kommer in till sin kassör sektion.

Titan Pokers bonusar drar till sig många nya poker spelare. 100% matchning upp till $500 bonus, bonusen betalas ut via intjänade poäng och är inte en bonus som betalas ut direkt. Vi på ixgames kan likaså erbjuda $50 helt gratis utan att tjäna några poäng för att få bonusen, det enda du behöver göra är att sätta in minst $50. Dessutom gällande poäng systemet så kan man förtjäna ett till och med åtta stjärnor och ju högre stjärna ju bättre poäng tjänar du. Likaså är stjärnor belönade med högre bonusar. 60,000 stjärnpoäng är lika med $600 i bonus. Lojala spelare på Titan Poker är belönade genom dess VIP program med re-load bonusar och inträde till speciella freerolls. Antalet poäng är alltså direkt relaterat till din medlems status på Titan Poker

Titan Poker har helt klart ett bra utbud med spel: Texas Hold'em, Omaha Hi-Lo och Omaha High är tillgängliga under pot-limit och limit. Texas hold'em är dominerat på Titan Poker och att vinna är ganska lätt då många medlemmar spelar passivt. Aggressiv marknadsföring från playtech hjälper till att föda iPoker nätverket med ännu flera nya spelare där många är nybörjare. Olika turnerings spel är också erbjudna såsom Sit 'N' Go, multi-bord och heads-up. 

Turneringarna har högre traffik än ring-spelen med upp till 15,000 spelare under hög timmarna. Sit 'N' Go är också väldigt populära på grund av bra erbjudanden och höga jackpots. Angående ring-spelen, så har Titan Poker haft tillsammans med iPoker haft 5,900 spelare på en gång.

När vi talar om kund support så täcker Titan Poker upp det på ett jättebra sätt. Företaget kompenserar för sin brist på FAQ hjälp sidor med att vara tillgängliga istället vilken tid som helst på dygnet genom telefon, email och livechat. Vänlig support svarar på frågor på ett bra sätt och dom är kunniga på sitt område. Uttag är också lätt gjort där bland annat NETeller tar endast 48 timmar.

Att vara under det etablerade iPoker nätverket försäkrar alla medlemmar av en hög Titan Poker säkerhet. Fakta är att inga ekonomiska säkerhets problem har varit rapporterat någon gång alls. Siten drivs på en säker server och innehåller det bästa inom krypterings teknologi för att säkra medlemmars konton. Ett omfattande och väldigt frekventa möjligheter gällande insättningar och uttag gör att vinster tas lätt ut.

Registrera dig hos titan poker för 100% + $50 bonus

Party Poker

 

2) Party poker är ett online poker rum och är en av dom mest tillförlitliga och respekterade poker siterna på nätet. Party poker betalar ut miljoner i vinster varje månad. Likaså är det lätt att hitta någon att spela med inklusive ett brett urval med limits från låga till höga. Nya party poker spelare kan få upp till $100 i gratis bonus då man matchas med 30%. Detta erbjudande gäller när man använder bonus kod IXGAMES.  Party poker är en av dom största poker rummen online och man kan välja mellan olika betalningar så som, kredit kort, debit kort, NETeller och bank överföring.

Registrera dig hos party poker för 30% bonus

Doyles Room

 

3) Doyles room är ett professionellt online poker rum som drivs av poker celebriteter som Doyle brunson och hans son Todd. Dessa killar har år av erfarenhet när det handlar om poker och turneringar. Spela i frirullar som sponsras av ixgames, 2 gånger i månaden. Var med i bounty turneringar och garanterade pris summor. Få en bonus på $660 om du sätter in $500 dvs en match bonus på 110%. Ixgames kan även erbjuda freerolls två gånger i månaden och detta gäller våra medlemmar endast. Mer information om våra freerolls finns på forumet. Doyles room accepterar bl.a följande system kredit kort, NETeller och bank överföring.

Registrera dig hos doyles room för 110% bonus

Full Tilt Poker

 

4) Full Tilt Poker låter dig spela med professionella poker spelare medans du ges tillfälle att lära dig dom mest värdefulla poker tricksen genom att chatta med dom i spelet. Dessa poker proffs inkluderar Allen Cunningham, Phil Ivey, Jeff Madsen, Andy Bloch, Gus Hansen, Howard Lederer, John Juanda, Erik Seidel, and Chris Ferguson. Troligtvis kommer dom inte alla att vara samtidigt online men du har möjlighet att interagera med dom så fort någon av dom är online.

Emellertid, denna siten och dess miljö är inte den enda orsaken till Full Tilt Pokers berömmelse. Sedan detta interaktiva poker rum startades för drygt två år sen, har dom förtjänat respekt från online spelare inte bara för att ha en av dom bästa poker upplevelserna, men också för att ha en av dom mest generösa erbjudanden.

Där finns en sign-up ersättning och bonus som går upp till otroliga $600. Det är 100% bonus på din första insättning och ytterligare, 50% extra på efterkommande re-loads och det är exklusive lojalitets förmåner vilka också kan ge dig poäng för att köpa varor och gå med i free-roll turneringar. Glöm inte bort bonus koden IXGAMES600 för att ta del av vårt erbjudande. Som full tilt medlem genom ixgames har du även tillgång till freerolls fyra gånger i månaden och dom bjuder vi på, ett perfekt sätt att kolla sin poker strategi och se hur man spelar mot andra.

Varje söndag kör full tilt poker en $750,000 garanterad turnering och man kan antingen komma med via satelliter eller direkt registrera sig för $216. Denna turnering är både stor och populär och att vara bland vinnarna handlar främst om hur man spelar poker och utnyttjar sina händer.

Online poker på Full Tilt Poker innebär också andra häftiga erbjudanden såsom pengar och ersättningar, resor, poäng och om du bor i england, så kan du även få chansen att vinna din egen Hummer. Spännande erbjudanden som Aussie Millions, Iron Man Challenge, Winner's Choice, Dublin All-Star Challenge, och vinn en Hummer över helgen bland andra som inte bara ger maximalt med glädje utan också eggande potter.

Du kan även hitta åtskilliga spel och skiftande turneringar som är till för alla olika sorters spelare. Hold'em borden är dom mest spelade för sina no-limit med låga insatser. Nyckel turneringar är färg märkta och dom syns så fort på din skärm då du loggar in på Full Tilt Poker för att spela. Denna siten erbjuder även satelliter för andra nyckel turneringar så du är inte utan event och höjdpunkter.

Det generella utseendet av siten är iögonfallande. Du kan välja din egen plats vid poker bordet eller så får du en plats automatiskt. En höjdpunkt av programmet är den så kallade "Avatar" (en bild) som du kan välja som din representant vid bordet. Om du är inne i ett seriöst spel och inte vill ha distraktion så kan du även ställa av "Avatar". Du kan även välja din bakgrund efter smak och för att få spel miljön så som du vill ha den.

Med alla dom nämnda finesserna och mera därtill, så är det ingen överraskning att Full Tilt Poker innehar en hög mängd olika spelar från hela världen. Ungefär 4,000 till 5,800 spelare är inloggade på siten under hög timmarna. Dock sedan U.S lagen om restriktioner på spel eller spelare som inte har nått rätt ålder så är det förbjudet att för dessa att spela på siten. Full Tilt Pokers support är lite dåligt då man endast erbjuder email support och en FAQ sektion för sina medlemmar. Men då detta inte är helt fullt fungerande kan det bli lite väntan om du har problem med ditt konto.

Registrera dig hos full tilt poker för 100% bonus

Ultimate Bet

 

5) Ultimate bet tillhör den yppersta klassen och är en ledare i online poker spel, enkelt sagt men anledningen är att dom har ett mycket stort utbud av poker spel och tillgängligt 24/7. Emellertid, saker kommer att inom den närmsta framtiden att bli ännu bättre då man har beslutat att fortsätta utöka med spel. Just nu erbjuds blackjack spel. Som tillägg finns även ett antal kända och professionella poker spelare som regelbundet spelar på denna siten.

Angående spelen, Ultimate Bet innehåller en mängd olika poker spel som även inkluderar den populäraste Texas Hold'em som också finns i pot-limit och i no-limit versioner. Omaha vilket kan spelas på pot-limit och Seven-Card-Stud spelen finns i både Hi och Hi-Lo versioner.

Ultimate Bet håller för närvarande som första site en poker variant som heter Pineapple poker. Faktiskt, så är denna varianten en modifierad form av Texas Hold'em varvid hole korten kommer som tre och där spelaren är tvungen att kasta ett kort när floppen är gjord.

När det talas om traffiken kan man säga att Ultimate Bet är kategoriserad som en site där besökarna kommer från hela världen, vilket också betyder att du kan hitta både veteraner och nybörjare spela poker på denna siten. Det är därför som traffiken i både ring-spel och turnerings spel är hög under alla dygnets timmar. Ännu bättre nyheter är att traffiken inte är koncentrerad till bara ett sorts poker spel utan är utspridd till alla spel som Ultimate Bet erbjuder.

I själva utövandet av spelen kan, Ultimate Bet ansess som en trendsättare i sin kategori. Mjukvaran innehåller flera funktioner som verkligen är innovativa. En av dessa, "the MiniView attraction", tillåter spelare att ändra sin skärm storlek, vilket gynnar dom som föredrar att spela på flera bord samtidigt. En annan finess är "buddy program" vilket tillåter spelare att hålla koll på sina vänner eller någon speciell utövare av Ultimate Bet mjukvaran.

Angående bonusar, så finns det för tillfället en 111% upp till $1100 välkomst bonus för nya spelare hos Ultimate Bet. Alla spelare måste göra en deposit på minst $25 till sitt konto och sedan vara klar över poäng systemet när det gäller att hämta hem bonusen. Bonusen betalas tillbaka efter intjänade poäng, ju mer poäng du tjänar desto mer av bonusen betalas tillbaka till ditt konto. För att få maximalt med bonus det vill säga $1100 så måste man göra en deposit på $1000, men storleken av din deposit kan variera men du blir inte utan bonus.

Andra erbjudanden gäller när man värvar kompisar till Ultimate Bet då man kan tjäna $100 per vän dom gör en riktig deposit. Vad som också finns tillgängligt är satelliter med garanterade WSOP och WPT platser som högsta pris. 

Lojala spelare hos Ultimate Bet kan också få ta emot sina egna poker bonusar, åt sidan finns även möjliga platser på WSOP och WPT, poäng kan också intjänas under tiden man spelar poker, dessa poäng kan sedan växlas in för varor eller större turneringar. Re-load bonusar är också regelbundet utbetalat där man kan få så mycket som maximum $250.

Kund supporten är olyckligtvis lite sämre än man kan tänka sig då den behöver uppgraderas lite. För tillfället kan spelare och kunder endast räkna med email support. Men trots det så är email supporten snabb med svar, så man kan räkna med både effektivitet och kunskap bakom.

Registrera dig hos ultimate bet för 111% bonus

Bodog Poker

 

6) I den skiftande världen av online poker, finns det poker siter i den yppersta klassen, medans andra fortfarande har det svårt med konkurrensen. Bodog Poker släpptes 1995 och har sedan dess synts bland dom mindre populära poker siterna. Många poker kritiker hävdar att den låga traffiken kring bodog poker beror på antingen brist på effektiva erbjudanden eller så enkelt som att utseendet inte håller måttet. Men vad det nu kan bero på så finns det poker spelare som fortfarande väljer Bodog Poker. Dom fortsätter att vara ett bra alternativ speciellt för amatör spelarna som försöker hitta sin plats inom professionell poker. Trots vad kritikerna säger har Bodog Poker bra finesser som är värda att titta lite närmare på.

Där finns ett antal saker i Bodog Poker som är värda att nämna. Först är det turnerings sektionen som innehar nästan 70% av alla som spelar för pengar. Turneringarna erbjuder dom vanliga Sit 'N' Go med limit från $5 till $200 och schema lagda events med gratis buy-ins upp till $100 och med priser upp till $100,000. Turneringarna inkluderar även World Series of Poker (WSOP) och World Poker Tour (WPT) kvalificeringar.

En annan sak värd att nämna är den lätta konkurrensen, då dom flesta som spelar på Bodog Poker, speciellt på Hold'em borden och turneringarna är riktiga amatörer. Bodog's poker spelare är mer sannolika att stöta på lätt konkurrens då dom flesta spelar på No-Limit och i låga limits och är otroligt löst spelande. Bodog Poker erbjuder dom vanliga spel typerna som Texas Hold'em i Limit, No Limit och Pot Limit, Omaha i Limit och Pot Limit, Five Card Stud, Seven Card Stud och Seven Card Stud Hi/Lo

Bodog Poker har även en del goda erbjudanden till sina spelare. Till exempel, Bodog Poker ger ett sorts bidrags pris till varje spelare som tar med en kamrat och kan värd så mycket som $200. En vanlig spelare kan vinna detta pris om han övertygar en kompis att bli medlem hos Bodog Poker; i det fallet får den spelaren 40% av det som den nya spelaren sätter in på sitt konto. Bodog Poker erbjuder även sina lojala spelare priser genom Bodogs Poker Poäng. Nya medlemmar får först 50 poäng vilket sedan växer för varje "raked" hand. En Bodog Poker Poäng är intjänad för varje rake värd en dollar- Poäng kan också tjänas genom att anmäla sig till turneringar (entry fee), där varje är värd 6 poäng. Dessa poäng kan senare användas till speciella spel och tävlingar där priserna och chansen att vinna stort är större.

Generellt så har Bodog Poker sina fördelar jämfört med andra välkända poker rum. Bodog Poker tillhandahåller sitt rykte genom att erbjuda ett större spel rum för medlemmarna, speciellt när rummen på top siterna blir för fullsatta. När en spelares chanser att vinna blir mindre på top siterna, ja då kan Bodog Poker med sina priser lova mer vinster för varje spelare.

Registrera dig hos bodog poker för 110% bonus

Lycka till med att spela poker!

Andra poker relaterade artiklar:

Poker historia

Poker för nybörjare

Poker hand värde

Poker fakta och termer

Anledningar till att spela poker

Goda poker råd och tips

Texas holdem regler

Omaha poker regler

7 card stud regler