Sport Odds

Tue, 08 Jul 2008 02:02

Sport Odds

Mer om odds, spel på sport och sportböcker.

En sportbok är en sajt var spelare satsar på resultat på en rad olika sporter som baseball, basket, fotboll, hästar och ishockey. Sport böcker har blivit väldigt populära bland sport spelare, just på grund av det har sportböcker även dominerat bland spelare på nätet. Idag kan online sport böcker erbjuda en rad olika nöjes utbud däribland även spel genom kasino, blackjack, poker och många andra. Detta avsnittet av ixgames är till för er som är galna i sport och satsar gärna på resultat. Vi tillhandahåller både europeiska och amerikanska sport böcker som i sin tur kan erbjuda satsningar och odds på alla sport evenemang och händelser. Du kan genom våra recensioner läsa dig till bakgrunden om sportböckerna och välja vilken sajt som passar just dig bäst.

Det finns ett stort intresse för sport, varför inte slå två flugor i en smäll. Titta på sport och samtidigt tjäna pengar på det. Du kan spela dygnet runt och du kan spela i dom flesta fall till 5 minuter innan matchstart. Om du ibland läser sport delen av tidningarna och tycker det faktiskt är intressant att följa med är du ett steg i rätt riktning. Inte bara där men även på tv konfronteras vi med sport information nästan dygnet runt, för oss som har kabel-tv finns euro sport och andra sport inriktade kanaler. Vissa av oss spelar inte på sporten för pengarnas skull utan det är istället ett rent nöje. Här på ixgames listar vi en hel del sport sajter där det erbjuds att satsa på sport och dess odds. Vi försöker hålla allting fräscht och uppdaterat för våra svenska besökare. Här nedan kan du se vilka siter vi har tillgängliga och har du frågor är du välkommen att kontakta oss. Titta även förbi på vårt forum där ni kan diskutera sport med andra, så registrera er gratis och börja posta. Kom ihåg, att spela online innebär oftast bättre odds än dom traditionella spelföretagen.

 

Eurobet

2) Eurobet är en sport sajt och bookmaker med många års erfarenhet och har en väl utvecklad site för odds och spel på sport. För oss svenskar som mest är intresserade av europeiska sporter finns det många ligor och lag att följa. Men det finns även ett brett utbud av amerikanska sporter och lag för oss med nord amerikanska kunskaper. Som ny kund kan vi i samarbete med eurobet erbjuda dig 50% match bonus upp till 950 kronor.

Registrera dig hos eurobet för 50% bonus

Lycka till med att spela på odds!